Behandlinger

– Gravidmassage, undersøgelse og efterfødsel

Generelt om gravidmassage:

Graviditet er en tid med mange forandringer, kropslige såvel som psykiske. Nogle forandringer er dejlige og vidunderlige, andre smertefulde og besværlige.
Gravidmassage virker afslappende på både spændte muskler og bekymrende tanker og medvirker til at rumme den frygt og uro, der næsten altid hører med til en graviditet.

Gravidmassage lindrer en række gener lige fra hævede ben og fingre til bækken- og rygsmerter. Jeg behandler bækken- og lændesmerter med muskel, – bindevævs- og triggerpunktsmassage.
Herudover får du instruktion i styrke – og udspændingsøvelser, som understøtter den givne massage. Du får praktiske hverdagsråd om motion og arbejdsstillinger.

Massagen foregår på en specialdesignet briks med plads til maven, der giver den gravide mulighed for at ligge behageligt og afslappet på maven, måske for første gang i lang tid.

Ved afbud

Afbud skal ske 12 timer før den bookede behandling. Ved afbud senere end 12 timer opkræves et gebyr på 50% af den bookede behandling.

Jordemoderkonsultation

Her skabes der tid og ro til en samtale omkring det der fylder for dig. Under samtalen vil du kunne nyde et tempereret fodbad samt en fodmassage.

Du vil få målt dit blodtryk, tjekket din urin, en udvendig undersøgelse af maven for at se hvordan baby ligger samt få lyttet hjertelyd.

TID: 50 min • 595 kr.

Sygeforsikringen "danmark"

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” ydes der tilskud til din jordemoderkonsultation.

Læs mere om ”danmark”s takster herunder:

Gravidmassage

Afslappende blid helkropsmassage.
Denne massage stimulerer hormonet oxytocin som fremmer lykke og velvære. Massagen fremmer en bedre nattesøvn, forebygger væske i kroppen og hjælper kroppen med at finde ro.

Du får 1 times selvkærlighed som strømmer direkte ind til din baby <3

En mor i balance giver et barn i balance. Der er desuden altid plads til alle spørgsmål undervejs.

1 time • 595 kr.

Gravidmassage mod graviditetsgener

En gravid massage hvor jeg specifikt arbejder med DINE gener for at afhjælpe og lindre bl.a.:

  • Smertefulde plukveer
  • Iskias smerter
  • Stik og jag i skeden
  • Smerter ved skambenet
  • Smerter når du vender dig i sengen
  • Bækken, – lænde og – rygsmerter
  • Forebyggelse af væske i hænder og fødder

1 time • 595 kr.

Efterfødselsmassage

Til dig som har født og trænger til 1 times alene tid med ro og velvære. Jeg tager højde for individuelle behov og problemstillinger.

1 time • 595 kr.

Vi tilbyder også

Hindeløsning

Hindeløsning er en indvendig undersøgelse som kan frigive det samme hormon som din krop producerer for at lave veer (oxytocin). Det er således en naturlig måde at forsøge at fremme igangsættelse af fødslen. Udføres altid med aflytning af barnets hjertelyd før og efter.
Tilbydes kun til termin (40+0), eller derefter.

30 minutter • 395 kr.

Udvendig undersøgelse af maven

Vurdering af hvordan barnet ligger inde i maven, barnets størrelse samt aflytning af barnets hjertelyd med doptone.

30 minutter • 295 kr.

Fodbad

Dejligt tempereret fodbad – tilsat salte og dufte, som afsluttes med en blid fodmassage. Kan bl.a. afhjælpe og forebygge hævede ben og væske i fødderne. Dine fødder bærer en øget vægt over en længere periode, så du vil blive overrasket over hvor dejligt det kan være for dine evt. tunge, ømme og trætte fødder. 

30 minutter • 395 kr.

©2021-2022 · Kliniklillemor.dk · E-mail: vibeke@kliniklillemor.dk · Tlf.:+45 20 21 43 77 · Se mere på facebook

Design by