Gravid Retreat

En dag fyldt med ren velvære, dyb indre ro og forkælelse fra top til tå

Er det ved at være tid til at give dig selv og din gravide krop en pause fra hverdagens travlhed, hvor du kan fordybe dig i dig selv og dit lille mirakel i maven?

Din krop er lige nu i gang med at skabe det mest fantastiske, nemlig et lille nyt liv. Så fortjener du ikke en dag, der er dedikeret til at styrke dig og din krop?

Din graviditet er i centrum

Du vil dele dagen med andre kvinder i samme fase af livet som dig. Vi vil forkæle dig fra top til tå, styrke dig til din kommende fødsel og ruste dig med konkrete redskaber og teknikker, der fremmer en positiv og naturlig fødselsoplevelse. Derudover vil vi guide dig til at tackle perioden efter fødslen – med fokus på bækkenbundsøvelser, delte mavemuskler og alt det, der følger med livet efter en fødsel. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at du også prioriterer tid til dig selv som mor, bare en gang imellem.

Efter denne dag med ren luksus og forkælelse vil du forlade retreatet med en boblende følelse af glæde, lykke, kærlighed og indre ro i både krop og sjæl.

Tidligere deltagere siger…

”En dag hvor kroppen blev dejligt afslappet og fyldt med fornyet energi. Hovedet blev styrket med et ”happy mindset” og gjort klar til den forestående fødsel”

”Jeg nød virkelig roen, de forskellige behandlinger og at det var mig selv, der var fokus på – de bedste anbefalinger herfra”

”Det var lige sådan en dag min højgravide krop trængte til. En dag, hvor jeg ikke skulle andet end at følge med og lade mig forkæle”

3 gode grunde til at deltage

1

En hel dag med fokus
på velvære, ro og forkælelse
Det eneste du skal gøre, er at slappe af og nyde de luksuriøse omgivelser, roen og trygheden.

2

Styrke til din graviditet
Retreatet er skræddersyet til at styrke dig under din graviditet og forberede dig til den kommende fødselsoplevelse.

3

Professionelt og trygt miljø
Du vil hele dagen være i professionelle og trygge hænder, så du kan læne dig tilbage i fuld tillid til, at vi skaber de bedste rammer for dig og dit kommende barn.

Hvem er vi?

Hej, vi er Joan og Vibeke.

Det er os, der vil sørge for at give dig de bedste rammer, når du deltager i gravid retreat. Sammen med os vil du være i professionelle og trygge hænder. Vibeke er uddannet jordemoder og har mange års erfaring med både graviditet, fødsel og barsel både fra ind- og udland. Joan er alternativ behandler med erfaring indenfor graviditetsmassage, akupunktur, ansigts zoneterapi og mental styrke. Ved at kombinere vores kompetencer kan vi tilbyde dig en unik oplevelse, hvor du vil opnå den ultimative følelse af forkælelse og velvære.

”Er du gravid eller kender du en, som er, så giv dig selv og din gravide krop en velfortjent afslapningsdag. Det kan varmt anbefales og det er alle pengene værd”.

– Udtalelse fra tidligere deltager

Hvad kan du forvente?

  • Afspændingsøvelser for at forebygge gener og smerter
  • Individuelle wellnessbehandlinger, der passer til dig og din krops behov (helkropsmassage, ansigtsmaske, hovedbundsmassage, fodmassage)
  • Fuld forplejning med lækker, økologisk mad og drikke hele dagen
  • Gode råd til dit graviditetsforløb og den kommende fødsel

Hvem er det for?

Gravid retreat er din mulighed for at forkæle dig selv og tage en velfortjent pause for at passe på dig selv og din gravide krop. Tilbuddet er skræddersyet til alle gravide kvinder, uanset hvor langt du er i din graviditet, om du oplever gener eller ej, eller om du er førstegangs- eller flergangsfødende. Vi har kompetencerne og rammerne til at passe på lige præcis dig.

Lokation

Gravid RETREAT bliver afholdt i rolige og private omgivelser tæt på naturen i både Hobro i Nordjylland og i Løgumkloster i Sønderjylland.

De næste retreats bliver afholdt på de her datoer:

Mandag d 9. oktober 2023,
Nørregade 24, 6240 Løgumkloster

Torsdag d 16. november 2023
Nørregade 24, 6240 Løgumkloster

Torsdag d. 1. Februar 2024
Wilh. Jensensvej 23, 9500 Hobro

Torsdag d. 18. April 2024
Nørregade 24, 6240 Løgumkloster

Juni 2024 – dato kommer
Wilh. Jensensvej, 9500 Hobro

Tilmelding

Der er plads til 5 gravide. Vil du sikre din plads?

Så tilmeld dig i dag til Vibeke ved at sende en SMS eller ringe til nr. 20 21 43 77.

Pris: 1885,-

Inkl. moms

Har du spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os på: vibeke@kliniklillemor.dk

©2024 · Kliniklillemor.dk · E-mail: vibeke@kliniklillemor.dk · Tlf.:+45 20 21 43 77 · Se mere på facebook

Design by