Lidt om mig

–og min erfaring

Vibeke Bergmann Thøstesen
Jeg er medlem af jordemoderforeningen. Min jordemoderautorisation fremgår af register over autoriserede sundhedspersoner.
Du kan se den her: Autorisation

Om mig

Jeg er uddannet jordemoder fra januar 2014 og har lige siden arbejdet med graviditet, fødsel og barsel i både ind- og udland. Som nyuddannet flyttede jeg til Sverige og fik en masse erfaring på et stort universitetshospital i Malmø. Siden har jeg arbejdet på fødeafdelingen i Aabenrra, Odense, Kolding og er nu retur og fastansat i Aabenraa.

Ind imellem har jeg søgt andre udfordringer som bl.a. har givet mig to rejser til Afrika, en rejse til det nordlige Sverige og en rejse til Grønland. Alle disse rejser har på hver deres måde givet mig nogle fantastiske og uforglemmelige oplevelser som jordemoder.

Dette har givet mig en enorm indsigt i vores kulturelle forskelle indenfor graviditet, fødsel og barsel, hvilket har stor betydning for min håndtering af gravide, fødende og barslende kvinder herhjemme i Danmark.

Min erfaring dækker over varetagelse af jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse, komplicerede graviditeter, fødsler, kejsersnit, ammeetablering og familiedannelse. Desuden varetager jeg også efterfødselssamtaler for dem, som har brug for noget ekstra opfølgning efter fødslen.

Det er for mig et stort privilegium at få lov til at være en del af livets største øjeblikke, men som jeg ser det, er det mindst ligeså betydningsfuldt at være en del af rejsen dertil.

Det er min erfaring, at ro, tryghed og en god kropsfornemmelse skaber gode fødsler samt en god barselsperiode hvor mor-barn/familien er mere i balance. Dét er for mig altafgørende.

Gennem de seneste mange år har jeg set hvordan massagen og berøring generelt kan støtte denne vigtige proces. Det fremmer tillid til kroppen og styrker den gode fødselsoplevelse.

Siden 2017 har jeg drevet Klinik Lillemor. Det er mit lille “hjertebarn” og en passion jeg brænder meget for. Klinik Lillemor er en virksomhed som jeg driver på deltid. Når jeg ikke er på fødegangen i Aabenraa så elsker jeg, at kunne tilbyde wellness behandlinger til gravide og barslende – og ikke mindst, at kunne gøre en forskel for de gravide som har gener og smerter.

Det er min mission at synliggøre vigtigheden af egenomsorg under graviditet, fødsel og barsel fordi det bliver en vigtig og afgørende rolle i resten af dit liv som mor.

Min mission er, at hjælpe kvinder i deres graviditet, både fysisk og mentalt. Graviditet, fødsel og barsel kan sætte dybe spor i de fleste kvinder, derfor er det særlig vigtig for mig at støtte dig i hele processen og sammen skabe det bedste for lige præcis dig.

Privat bor jeg på en fredfyldt ejendom med min kæreste og vores 2 børn.  Gennem mine egne graviditeter, fødsler og amninger har jeg erfaret ting på egen krop som har skabt en ny forståelse og et nyt udgangspunkt i mit arbejde med gravide – med stor ydmyghed for at vi alle oplever, føler og mærker ting forskelligt. 

Vi bor i landlige omgivelser, med en skøn natur i baghaven. Hos Klinik Lillemor er alle spørgsmål velkomne, der er varme, smil og plads til selvkærlighed.

©2024 · Kliniklillemor.dk · E-mail: vibeke@kliniklillemor.dk · Tlf.:+45 20 21 43 77 · Se mere på facebook

Design by