Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kliniklillemor.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Om mig | Klinik Lillemor - Din personlige jordemoder

Lidt om mig

–og min erfaring

Vibeke Bergmann Thøstesen

Jeg er medlem af jordemoderforeningen. Min jordemoderautorisation fremgår af register over autoriserede sundhedspersoner.
Du kan se den her: Autorisation

Om mig

Jeg er uddannet jordemoder fra januar 2014 og har lige siden arbejdet med graviditet, fødsel og barsel i både ind- og udland. Som nyuddannet flyttede jeg til Sverige og fik en masse erfaring på et stort universitetshospital i Malmø. Siden har jeg arbejdet på Aabenraa fødeafdeling, fødeafsnittet på OUH og er nu fastansat på Kolding fødeafsnit. Ind imellem har jeg søgt andre udfordringer som bl.a. har givet mig to rejser til Afrika, en rejse til det nordlige Sverige og en rejse til Grønland. Alle disse rejser har på hver deres måde givet mig nogle fantastiske og uforglemmelige oplevelser som jordemoder.

Dette har givet mig en enorm indsigt i vores kulturelle forskelle indenfor graviditet, fødsel og barsel, hvilket har haft, og stadig har, stor betydning for min håndtering af gravide, fødende og barslende kvinder herhjemme i Danmark.

Min erfaring dækker over varetagelse af jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse, indlagte syge gravide, fødsler, kejsersnit, ammeetablering og familiedannelse m.m. Desuden varetager jeg også efterfødselssamtaler for dem, som har brug for noget ekstra opfølgning efter fødslen.

Det er for mig et stort privilegium at få lov til at være en del af livets største øjeblikke, men som jeg ser det, er det mindst ligeså betydningsfuldt at være en del af rejsen dertil.

Det er min erfaring, at ro, tryghed og en god kropsfornemmelse skaber gode fødsler samt en god barselsperiode hvor mor-barn/familien er mere i balance. Dét er for mig altafgørende.

Gennem de seneste år har jeg set tydelige tegn på, at massagen fremmer de gode fødselsoplevelser.

Jeg har altid haft en særlig interesse for massage, hvorfor det var meget naturligt for mig, at tage en efteruddannelse i Gravidmassage.

Siden 2017 har jeg givet massagebehandlinger til gravide.

Privat bor jeg på en fredfyldt ejendom med min kæreste. Her bor vi i landlige omgivelser med en dejlig natur i baghaven. Huset er stort så det rummer plads til Klinik Lillemor, hvor alle spørgsmål er velkomne, der er varme, smil og tid til selvkærlighed og afslapning.

©2018-2019 · Kliniklillemor.dk · E-mail: vibeke@kliniklillemor.dk · Tlf.:+45 20 21 43 77 · Se mere på facebook

Design by